Om Oss

Vi på Siam Travel med över 25-årig erfarenhet i branschen erbjuder vi den personliga servicen med fokus på kundens önskemål.

Genom gott samarbete med vår leverantör kan vi erbjuda förmånliga flygpriser till bland annat Thailand, Australien, Nya Zeeland, Vietnam, Kambodja, Myanmar, Laos och resten av världen. Vi säljer inte färdiga paketresor, vi tar efter bästa förmåga fram den bästa individuella resan åt er. Vi är inte bundna till något speciellt flygbolag utan bokar nästan alla flyg i hela världen. Siam Travel ser till att ni alltid får all den hjälp ni behöver för att just er resa skall bli ett oförglömligt minne..

Det svårt för alla resebyråer att hela tiden ha de allra billigaste priserna på alla destinationer, datum men i gör vårt bästa inför varje förfrågan. Ni kunder som är prisjägarproffs på internets alla flygsöksidor tycker vi att det är viktigt att påminna om skillnaden på en traditionell fullservice resebyrå som oss och en internetresebyrå eftersom vi ofta får den frågan. Mer info kring det klicka här.

Hos oss är det kunden som är i centrum.
Om kunden är nöjd är vi nöjda.
Så enkelt är det.

Med vårt bokningssystem med platstillgång med alla reguljära flygbolag kan vi boka till bästa pris. Idag bokar generellt alla resebyråer från samma ”pott” i flygbokningssystemet därför kan ni som kund få liknande svar vid en prisjämförelse.Vi rekommenderar destinationsguiden där hittar ni information om spännande platser/resemål, vad man kan göra, shopping, restauranger, äventyr och sevärdheter och allt annat man kan tänkas vilja veta före resan.

Via våra partners finner du även ca 70000 hotell samt ”sista minuten priser” med upp till 60-70% rabatt samt hyrbilar till lågpris på 4000 resmål. Klicka här

Siam Travel hjälper er att enkelt boka flygresor över hela världen.
Ni väljer själv hur ni vill boka er resa – antingen genom att göra en förfrågan i menyn flyg eller på något av våra förmånliga erbjudanden

För snabbast service tycker vi alltid om när våra kunder ringer och pratar med oss direkt. Oavsett vilket sätt du väljer kan du alltid räkna god personlig service från engagerad personal.

För att citera en kund – Siam Travel säljer inte bara en resa till kunden, ni lotsar kunden tryggt fram på vägen till en bra resa. Det beskriver väl hur vi arbetar på Siam Travel.